Folosim cookie-uri pentru a va putea oferi cea mai buna experienta in utilizarea website-ului. Cookie-urile sunt fisiere stocate in browserul dvs si sunt utilizate de majoritatea website-urilor pentru a permite personalizarea experientei dvs web. Daca dati click pe "ACCEPT", inseamna ca sunteti de acord cu folosirea cookie-urilor. Accept
1 minut - cea mai buna surpriza din hh romanesc in 2016, minutul ala cu bucata lui ADN nici nu-mi pasa daca e noua sau veche, e mare omul asta. acum tre' sa ascult 2012.
Materialul e neasteptat de bun. Nu sunt un mare fan Nwanda, dar mai mereu a dat bucati tari. Astept sa ascult albumul, sper sa fie la fel, daca nu chiar mai smecher decat mixtape-ul. gg NWE!
Si pe mine m-a surprins mixtape-ul,mai ales ca nu stiu sa imi placa vreo piesa de la Nwanda. Nu imi plac toate piesele,dar sunt vreo 6 bucati care sunt pe repeat de cand a aparut
tu nu esti un geniu, pentru simplul fapt ca afirmi despre tine ca esti un geniu. intotdeauna geniile au fost caracterizate de modestie si au murit in mizerie din cauza ignorantei semenilor asupra intelectului cu pricina. tie ti-as dori sa mori in mizerie, nu pentru ca esti un geniu, ci pentru ca esti un no lifer complet cretin caruia-i place sa testeze mintile umane cu vorbe aruncate la misto. spor la baut pensia lu' strabunica-ta la crasma satului.