R E G U L A M E N T [cititi inainte de a posta]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Locked
User avatar
Bazooka Joe
trendy guy
Posts: 3920
atmoposciel.pl - Jedwabne poszewki na poduszki
Joined: Mon Dec 13, 2004 11:44 am
Location: bucuresti

R E G U L A M E N T [cititi inainte de a posta]

Post by Bazooka Joe »

Reguli ce trebuie respectate pe acest thread:

1. Toate piesele, clipurile sau linkurile catre pagini personale (gen MySpace, MyBand, etc) se pun la download pe un singur topic cu numele artistului respectiv (de exemplu acum am lasat un singur topic de acest fel se exemplificare: Sweb). Nu mai este necesar poll-ul, dar in acelasi timp este interzisa crearea de topicuri noi pentru fiecare piesa in parte.

2. Cei care se ocupa de productie se ghideaza dupa aceleasi reguli ca mai sus, dar este necesar ca dupa nume sa puna " [productie] " ca sa poata fi mai usor identificati.

3. Nu se accepta injuriile intre useri ce pot aparea in discutiile pe marginea pieselor puse la download. Cei care se fac vinovati de asa ceva vor primi 2 avertismente, la al treilea urmand banul temporar. VOM INCEPE SA TINEM CONT FOARTE STRICT DE REGULA ASTA.

4. Topicuri noi sunt permise doar pentru materiale complete (ep sau lp, cu coperta, tracklist serios, etc), si in acest caz ESTE necesar chestionarul cu urmatoarele optiuni:
a. Foarte bun
b. Bun
c. Merge
d. Naspa
e. Asa NU!
f. Nu e genul meu, nu ma pot exprima

Va trebui astfel sa va asumati responsabilitatea calitatii materialului pus la download. Dupa numele artistului/materialului va trebui pusa in paranteza: "[album]"

5. Cei care isi mai modifica posturile, sterg piesa si editeaza ce au scris anterior au BAN direct.


6. Piesele/Materialele se pun la download DOAR de catre posesorii lor. Este interzis altor useri/moderatori sa faca acest lucru. Daca respectivii autori refuza sa-si faca cont pentru a uploada materialul apeland la intermediari si noi ne arogam dreptul de a nu accepta ca materialul lor sa apara pe acest site.

7. Sunt interzise posturile "clonelor" (adica useri care isi fac un al doilea cont pentru a critica, lauda un material). Respectiva clona este banata direct, iar posesorul ei avertizat.

8. Pentru a incerca cresterea calitativa a materialelor puse la download, o data la un an va aparea un mixtape realizat de catre unul din dj-ii Hades care va fi promovat pe site-urile de profil si pe Proudly Hip Hop Radio cu cele mai bune 12 piese din aceasta sectiune. (bineinteles cu acceptul autorilor)

9. BUMPINGUL este interzis! La prima abatere topicul va fi inchis pe o durata decisa de moderatori. La urmatoarea abatere se poate primi avert sau ban, dupa caz. Deasemenea, deschiderea unui topic nou cu acelasi subiect in perioada in care topicul anterior este inchis, se sanctioneaza cu avert sau ban, dupa caz.

* Ne rezervam dreptul de a sterge/modifca posturile, avertiza/bana userii care nu respecta aceste reguli


Va multumim!
Last edited by Bazooka Joe on Wed Mar 12, 2008 7:27 pm, edited 6 times in total.
muie copos

User avatar
Bazooka Joe
trendy guy
Posts: 3920
Joined: Mon Dec 13, 2004 11:44 am
Location: bucuresti

Post by Bazooka Joe »

Forum redeschis. Cei care nu isi mai regasesc topicurile sunt rugati sa deschida altele noi respectand noul regulament
muie copos

NskY
#
Posts: 7066
Joined: Wed Apr 04, 2007 7:22 pm

Post by NskY »

ARUNCATI O PRIVIRE PESTE REGULAMENT.

scrie clar nu se mai face topic pentru o singura piesa. titlu trebuie sa contina doar numele trupei, iar pe acel topic va postati toate piesele... in momentul care scoateti o piesa noua si vreti ca topicul sa iasa in evidenta, puteti da edit la primul post si sa scrieti dupa numele trupei [PIESA NOUA]

nu pot sa editez chiar toate topicurile, asa ca ar fi ok ca voi sa respectati regulile astea.




NskY
#
Posts: 7066
Joined: Wed Apr 04, 2007 7:22 pm

Post by NskY »

MAI CITITI SI VOI DIN CAND IN CAND PE AICI!!!!!!! NU STRICA



DiNO
Moderatorul Celebru
Posts: 7465
Joined: Sat Mar 03, 2007 11:12 pm

Post by DiNO »

REGULA NOUA, VALABILA PENTRU DETINATORII DE BLOGURI, FORUMURI, PORTALURI REP DENUMITE IN CONTINUARE SITEURI:

In conditiile in care numarul celor care isi promoveaza siteurile de diferite tipuri pe acest forum este in crestere, isi face simtita nevoia prezentei unei noi reguli in aceasta privinta. Cum fiecare doreste sa iasa in evidenta prin diferite metode, cea mai la indemana fiind postarea excesiva exista riscul aparitiei unor discutii nedorite intre useri. In incercarea de a fi cat se poate de impartiali in acordul tacit de a va promova siteul pe acest forum, am decis de comun acord sa instalam urmatoarea regula.

ASTFEL :

Posesorii, colaboratorii acestora si toate persoanele implicate in redacatarea stirilor de pe site se obliga sa posteze maxim de 3 ori pe zi noutatile. Perioada zilei in care vor posta stirile nu va fi impusa ( recomandarea mea fiind sa postati noaptea, la amiaza si seara).

Cine nu respecta aceste reguli va fi sanctionat astfel:

-la prima abatere, topicul respectiv va fi inchis timp de o saptamana.
-la a doua abatere, topicul respectiv va fi inchis timp de o luna
-la a treia abatere, topicul va fi inchis definitiv.

Ramane valabila regula bumpingului. Astfel, cei care vor fi observati ca practica bumpingul prin editarea sau repostarea ultimului mesaj vor fi sanctionati cu inchiderea topicului in aceleasi conditii ca mai sus.
Image

Locked

Return to “Promovare/Download”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests