GRIME DUBSTEP / SUMMER SLAM 09

house, techno, dubstep, drum'n'bass, grime, ghetto, chillout ... discutiile despre toate ariile muzicii electronice se vor regasi aici

Moderator: .etalosed

Post Reply
allyice
tanar
Posts: 4
atmoposciel.pl - Jedwabne poszewki na poduszki
Joined: Thu May 21, 2009 11:02 pm
Location: bucuresti

GRIME DUBSTEP / SUMMER SLAM 09

Post by allyice »

Image

Pe data de 3 Iulie 2009, incepand cu ora 23:00, in incinta Arenelor Romane din capitala Sound & Image Events va invita la un eveniment one-off pentru Bucuresti: Grime Dubstep Summer Slam 09. Desfasurarea muzicilor cu bass va avea loc, in premiera pentru un eveniment de profil, pe toata suprafata locatiei, in aer liber si va fi condusa de unul dintre cele mai populare nume ale scenei dubstep din acest moment: BENGA (UK), de gigantii grime-ului: VIRUS SYNDICATE (UK) aflati la prima prezenta in Romania in postura de prima piatra de temelie la baza dezvoltarii scenei grime din tara si evident, de cine altul decat eroul local: TRG (Tempa).
Alaturi de ei isi vor gasi locul reprezentantul Dubstep.ro: TOMASAN si un nume cunoscut pentru cei ce frecventeaza scena drum&bass: ACIDULATE, de aceasta data cu un set exclusiv dubstep. Biletele de intrare costa 40 de lei in avans si pot fi achizitionate din reteaua Myticket.ro, Ticketpoint.ro sau din magazinele Diverta. La intrare pretul va fi de 60 lei.

User avatar
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!
Posts: 17444
Joined: Fri Sep 23, 2005 11:44 am
Location: Bucuresti
Contact:

Post by Suzy »

tare, dar cam scump :(
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."

User avatar
Coptură
spre 5000 de posturi, e ok
Posts: 1284
Joined: Mon Feb 25, 2008 6:44 pm
Location: Bucarest

Post by Coptură »

Suzy wrote:tare, dar cam scump :(

o lasi si tu mai usor cu tigarile si se rezolva, MERITA

User avatar
pr0n
TeVreauFa
Posts: 2353
Joined: Sun Jul 31, 2005 6:57 pm
Location: N/A
Contact:

Post by pr0n »

allyice wrote:.... ok, pentru ca am observat ca sunt foarte multi doritori sa participe la acest event, pentru BENGA, VIRUS SYNDICATE si TRG - deci 3 HEADLINERI - daca imi permiteti sa ii corectez pe cei care au mentionat doar 2, si pentru ca am observat ca majoritatea comenturilor au fost legate de preturile prea ridicate .... ne-am regandit putin politica de pret!
Deci, in mod oficial, am decis ca biletele sa fie puse in vanzare incepand cu luni, 08 iunie 2009, la pretul de 30 lei, in retelele myticket, ticketpoint si DIVERTA, iar in ziua evenimentului se vor putea cumpara la poarta, la pretul de 50 LEI!

Afisele vor fi updatate cu noul pret, pe parcursul saptamanii!

Pentru cei care au cumparat deja biletele la pretul initial, isi vor putea recupera restul de bani la intrare! pentru aceasta va rog sa imi trimite-ti numele vostru, pentru a face o lista cu persoanele fata de care trebuie sa ne revansam

bonus :P
http://www.youtube.com/watch?v=4PhjR_V0lf0

deci, sa recapitulam

SOUND & IMAGE EVENTS prezinta:

GRIME DUBSTEP SUMMER SLAM ’09
3 IULIE 2009 - 23:00
ARENELE ROMANE - OPEN AIR
LOCATIE FULL OPEN


Pe data de 3 Iulie 2009, incepand cu ora 23:00, in incinta Arenelor Romane din capitala Sound & Image Events va invita la un eveniment one-off pentru Bucuresti: Grime Dubstep Summer Slam 09. Desfasurarea muzicilor cu bass va avea loc, in premiera pentru un eveniment de profil, pe toata suprafata locatiei, in aer liber si va fi condusa de unul dintre cele mai populare nume ale scenei dubstep din acest moment: BENGA (UK), de gigantii grime-ului: VIRUS SYNDICATE (UK) aflati la prima prezenta in Romania in postura de prima piatra de temelie la baza dezvoltarii scenei grime din tara si evident, de cine altul decat eroul local: TRG (Tempa).
Alaturi de ei isi vor gasi locul reprezentantul Dubstep.ro: TOMASAN si un nume cunoscut pentru cei ce frecventeaza scena drum&bass: ACIDULATE, de aceasta data cu un set exclusiv dubstep. Biletele de intrare costa 30 de lei in avans si pot fi achizitionate din reteaua Myticket.ro, Ticketpoint.ro sau din magazinele Diverta. La intrare pretul va fi de 50 lei.

BENGA
(Tempa, Big Apple – Londra, UK)

Pe o scena in permanenta dezvoltare in Romania, Benga, pe numele sau real Beni Uthman, se intoarce dupa prestatia exploziva din cadrul TM08Base, de aceasta data in capitala la Grime Dubstep Summer Slam 09. Nume asociat inca de la primele sale aparitii cu label-ul care l-a lansat pe Skream, Big Apple Records si cu gigantul muzicilor cu bass, Tempa Recordings, Benga si-a propagat numele la nivel international ca un echivalent absolut al inovatiei in ceea ce priveste directia luata de genul pe care il reprezinta. Soundul sau a fost catalogat de numerosi critici ai genului ca o fuziune intre stilul definit ca south-london si grime-ul din partea de est a aceluiasi oras. Contemporan cu explozia in popularitate a dubstep-ului, Benga a ajuns unul dintre putinii reprezentanti arhi-cunoscuti ai genului, la acelasi nivel cu artisti ca Skream, Caspa, Rusko sau N-Type. Cu aproape 20 de release-uri la activ, prezente pe compilatii semnate de la doamna Mary Anne Hobbs pana la N-Type sau chiar pe clasicul absolut Ammunition’s The Roots Of Dubstep, cu un proaspat remix incendiar la The Prodigy si cu un sound energic si premanent fresh, Benga va urca pe scena Arenelor Romane pe data de 3 Iulie, mai in forma ca niciodata.
Benga on Myspace


VIRUS SYNDICATE
(Civil Music – Manchester, UK)

Daca echipa de fotbal din Manchester o duce bine, despre grime-ul din aceasta zona se poate spune acelasi lucru. Cu peste 6 ani vechime in zona grime si cu o notorietate pe masura, Virus Syndicate, grup format din DJ-ul, producerul si remixerul dubstep si grime, MRK1 si MC-ii JDS, Goldfinger si Nika D se va prezenta pe scena Arenelor Romane in formula completa aducand un aer atat fresh pentru Romania cat si old-school prin sound-ul pe care il promoveaza. Cunoscuti in special pentru hit-ul I Got Too vinyl pe care s-a semnat si Sizzla, preferatii label-ului Planet Mu in materie de grime vocals si negatives sunt setati sa ridice multimea in picioare pe data de 3 Iulie cu piese ca Dead Man Walking sau Jump Up Get Hype. Criticii de specialitate au recomandat, Rephlex Mag a aprobat. Virus Syndicate – un act care nu se rateaza.
Virus Syndicate Myspace


TRG
(Tempa – Bucuresti, RO)
Fara necesitatea de a mai fi prezentat, TRG este numele care completeaza duo-ul Tempa de pe line-up. Cel mai fresh sound al scenei va fi adus de cel mai cunoscut producer roman de muzica electronica din toate timpurile. Prezentele pe line-up-urile Melt Festival, Monegros, Sonar, Why Not?, Rokolectiv, la gig-urile din Fabric, Plastic People si prezentele pe line-up-uri in Romania alaturi de nume ca Benga, Caspa, Skream, Loefah & Sgt. Pokes, Cotti, N-Type, Tes La Rok, Shackleton, 2562 si multi altii il propulseaza, asa cum este normal la nivelul de prezenta obligatorie pe line-up-ul oricarui eveniment exclusiv dubstep.
TRG Myspace

TOMASAN
(Dubstep.ro – Bucuresti, RO)
Un nume cu o istorie muzicala cel putin impresionanta, trecut prin scoala hip-hop, funk, big-beat, breakbeat, broken-beat si stabilizat in facultatea dubstep, garage, 2-step, uk funky. Organizator al primului party dedicat in totalitate genului dubstep in Romania si sustinator Dubstep.ro inca de la infiintarea sa in 2007. Un DJ al carui sound variaza de la deep la dirty, de la fresh la old school, de la bassline la broken, cu o selectie completa si cu un set care va realiza intro-ul perfect pentru seara de 3 Iulie. Prezent pe aceeasi scena cu artisti ca Loefah & Sgt. Pokes, c0p, Plump DJs, Atomic Hooligan, Soul Of Man, A-Skillz, Leeroy Tornhill (ex-Prodigy) si multi altii isi imbogateste palmaresul cu prezenta la evenimentul dubstep al verii.
Tomasan Myspace


ACIDULATE
(Elektronika.ro – Bucuresti, RO)

A inceput sa studieze muzica empiric si ca autodidact in 1988, pe computerele din acea vreme (zx spectrum, hc 85, cobra) facand diferite experimente stohastice si algoritmice, iar in 1994 a organizat primul concert laser din Romania, la Timisoara, in Piata Victoriei in fata a 40.000 de spectatori, spectacol premiat de Consilui European de s.f., cu 'spirit of dedication award'. In tot acest timp, Adrian a fost influentat puternic de muzica lui kraftwerk, pink floyd, vangelis, j.m.jarre, tangerine dream, klaus schultze, mike oldfield.
Dupa o pauza de 6 ani, Future Groove revine in scena gratie DropDread, incepand cu evenimentul Global Warming - Fabrica (2007). La finele lui 2007, infinteaza un studiou de muzica electronica in Bucuresti destinat in mod exclusiv penru productia de muzica electronica si pentru sustinerea curentului urban de electronica. In iunie 2008, impreuna cu Pagal, Negru si Shteff, pun bazele ELEKTRONIKA STUDIO-RECORDS. Aici sunt produse primele 5 proiecte, INTERLOOP (Pagal + Negru) club-house, ACIDULATE electro-dnb, SHTEFF dnb, VIRTUAL PICNIC lounge-spihedelic, B303 downtempo experimental.

Myspace Acidulate
Megiddo wrote:Hades forum pe harta!

cafteala
official QB murderer
Posts: 4424
Joined: Wed Dec 22, 2004 11:53 am

Post by cafteala »

e de mers

allyice
tanar
Posts: 4
Joined: Thu May 21, 2009 11:02 pm
Location: bucuresti

Post by allyice »

Dupa cum bine se stie in aceast moment, in data de 3 iulie, Benga, razboinicul dubstep, va reveni in Romania, de data aceasta, pe scena din Arenele Romane, avandu-i in deschidere pe Virus Syndicate – un act de pionieriat pentru scena grime; precum si pe binecunoscutii TRG si Tomasan.
O modificare intervine in ceea ce priveste actul de final , pentru care l-am anuntat initial pe Acidulate, unul dintre pionierii muzicii electronice in Romania, cu aceasta ocazie, pregatind un set de dubstep. Din motive obiective, Acidulate va fi subsituit de cel de-al doilea reprezentant si membr fondator al dubstep.ro, Tony, cunoscut ca TONY031R.

TONY031R
(Dubstep.ro, Hey! – Bucuresti, RO)

Image

Si-a inceput cariera de DJ in 2007, acelasi an in care a pus bazele Dubstep.ro si a scenei de profil din Romania. Mixeaza in decursul a 2 ani in locatii ca Fabrica, Setup, Suburbia, Expirat, The Other Side, Mash-Up, Baraka, Cetatea Brasov, Gothic, Kabinet, Platinium, Shire, Irish Music & Pub, X-Cave, Base Shop. Este parte a line-up-ului alaturi de artisti internationali ca Loefah & Sgt. Pokes, Caspa, Tes La Rok, Al-Haca Soundsystem, Invasian Krew Killah (ex-Asian Dub Foundation), Etnik & Fuzz, Corn Flex, Boc si artisti locali ca TRG, Seb, Alien Pimp, Tomasan, VRT, Suie Paparude, Aria Urbana, WRK, Acqzuel, Whiteroly, Dropdread, Addo, Dan Bazix, Phoneme, Goblin, Bully, D-Laid, Reash, Alez, Amon, Unlocka, Techline si multi altii.
Seturile semnate Tony031R iau adesea forma unor showcase-uri ale genurilor abordate, accentul fiind pus pe o selectie cat mai complexa, across the board de la deep la dancefloor pe o arie a subgenurilor si adiacentelor de la dub-techno, bristol, dubstep pana la oldschool garage, 2-step, future garage, uk funky sau 4/4. Cativa dintre artistii de la care primeste influente si care se pot gasi mereu in seturile sale: 2562, Martyn, Scuba, Marcel Dettmann, Shed, Surgeon, Untold, Ramadanman, Appleblim, Peverelist, Pinch, TRG, Skream, Caspa, Mala, LD, Kode9, El-B, Zed Bias, Whistla, Baobinga si multi altii.
http://www.myspace.com/tony031r

VJ - Acidulate

Image

Acidulate, va ramane responsabil pentru partea vizuala a evenimentului, asigurand contentul proiectat pe ecranele amplasate pentru eveniment in cadrul Arenelor!

allyice
tanar
Posts: 4
Joined: Thu May 21, 2009 11:02 pm
Location: bucuresti

Post by allyice »

Dupa cum am mentionat anterior, GRIME DUBSTEP / SUMMER SLAM ’09, te va ajunge si sub forma de compilatie!

Image

70 minute de grime si dubstep, oferite de Virus Syndicate, TRG, Tomasan si Tony031R iti vor asigura doza necesara de bass music, pana la urmatoarea editie. Printre piesele mixate pe compilatie se numara: El-B - The Club, Horsepower Productions - Let's Dance, Joe - Rut, Pinch - Teleportation, Kromestar - Dirty Dirty sau Greymatter feat. Heidi Vogel - Believe in Something (TRG) Remix si altele.

Compilatia “GRIME DUBSTEP MIXED VOLUM I” va fi produsa intr-un tiraj limitat de 1000 bucati si va fi distribuita IN MOD GRATUIT, in mod gratuit, primilor 1000 de participanti la eveniment. Participantii vor intra in posesia CD-ului la intrare in Arenele Romane, in limita tirajului disponibil, pe criteriul “primul venit, primul servit”!
Mai multe veti afla la fata locului, vineri 3 Iulie, la Arenele Romane, la GRIME DUBSTEP / SUMMER SLAM ’09, un eveniment cu prezenta obligatorie! [/b]

allyice
tanar
Posts: 4
Joined: Thu May 21, 2009 11:02 pm
Location: bucuresti

Re: GRIME DUBSTEP / SUMMER SLAM 09

Post by allyice »

Si pentru ca saptamana aceasta se ridica pulsul pentru GRIME DUBSTEP in asteptarea lui Benga la Arenele Romane, iar fealing-ul se raspandeste ca un virus … va vom tine pe jar cu detalii din syndicate-ul lineup-ului de vineri!
Pentru ca track-listul compilatiei “GRIME DUBSTEP MINIMIX” este aproape gata, vi-l prezentam in continuare si voua:

Image

TRG - GRIME DUBSTEP MINIMIX
1. Untold - Just For you (Hotflush)
2. TRG - Just Me (CDR)
3. TRG - Eightysixed (CDR)
4. Kalbata vs Jahcoozi ft. Lexie Lee - Freeze (CDR)
5. TRG - Siberian Poker (CDR)
6. TRG - Strobe Lick (CDR)
7. Moderat - Rusty Nails - TRG's Peaktime Remix (Bpitch Control)

Tomasan - GRIME DUBSTEP MINIMIX
01. Greymatter feat. Heidi Vogel - Believe In Something (TRG Remix) // Unique Uncut
02. El-B - The Club // Tempa
03. Horsepower Productions - Let's Dance // Tempa
04. Klic - Hi Tech Soul // Unique Uncut
05. Joe - Rut // Hessle Audio
06. Scuba - Klinik // Hotflush
07. Ramadanman - Humber // Applepips
08. TRG - Surreal 5AM (Dirty Sonix FourFourAM Remix) // CDR

Tony031R - GRIME DUBSTEP MINIMIX
1. Pinch - Teleportation [Planet Mu]
2. Jack Sparrow - Plank Skank [Dub]
3. Kromestar - Dirty Dirty [Dark Circles]
4. Whistla - 420 Lockdown [L2S Recordings]
5. Secret Agent Gel - Wildman [Bass Tourist]
6. Dubchild - Brain [DPR Groove Chronicles]
7. Geeneus feat. Katy B - As I [Rinse]

Prima surpriza a compilatiei, ar fi piesele nou noute (unreleased), semnate TRG - Just Me, Eightysixed ; Kalbata vs Jahcoozi ft. Lexie Lee - Freeze ; Siberian Poker si Strobe Lick .

Dar asta nu este tot! Stay in tooned for further details!

User avatar
Coptură
spre 5000 de posturi, e ok
Posts: 1284
Joined: Mon Feb 25, 2008 6:44 pm
Location: Bucarest

Re: GRIME DUBSTEP / SUMMER SLAM 09

Post by Coptură »

cum a fost?

Post Reply

Return to “Electro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests